Arrangementer

Butikscenter Hadsund har focus på, hele tiden at byde på en række anderledes og spændende aktiviteter for hele familien. Her på siden vil du se lidt af det vi har budt på gennem tiderne, og har du ideer til os, er du meget velkommen til at kontakte Jan på 2447 9969

2159176

Byens flotteste fugleskræmsel 

Butikscenter Hadsund deltog i konkurrencen om byens flotteste fugleskræmsel og godt hjulpet af alle butikker, der leverede efffekter til skræmslet, blev resultatet som følger: 

Fugleskræmsel

 

FIFA - søndagsåbning i alle butikker. 

På Scenen deltog 60 unge mennesker i FIFA Fodbold turnering og mange forældre var i centret, både for at heppe på deres "poder" og for at gøre gode indkøb. 

Til hjemmesiden

Til hjemmesiden 2

 

Toldfrie dage og børneloppemarked

Toldfrie dage - annonce HF

Annonce efter børnelopper

 

 

Årets Mor 


Årets mor kåres hvert år og Hadsund Handel står bag kåringen, som i år fandt sted i Butikscenter Hadsund. 

Aktivitetsudvalget havde modtaget 28 indstillinger med meget forskellige begrundelser fra børn og børnebørn, der ville lovprise deres mor som den bedste i verden. Længden på begrundelserne strakte sig fra den ultrakorte: "Fordi hun er sød" til 1½ side med mange gode og kærlige argumenter.

Den udvalget blev Lisbeth Clausen, der var indstillet af sine 7 sammenbragte børn, hvoraf de 5 havde mistet deres mor for en del år siden. I begrundelsen slog børnene især på Lisbeths evne til at udfylde moderrollen for alle 7 børn, hvilket naturligvis var en stor udfordring, men den rolle har hun udfyldt til fulde, lød det fra børnene i indstillingen.

28 af Hadsund Handels medlemsbutikekr havde sponsoreret gaver til Årets mor, og der var alt hvad en mor kunne ønske sig. Tøj, kosmetik, gavekort og kurve med lækkerier. Og som afslutnign på kåringen blev Lisbeth standsmæssigt kørt hjem i en lækker Alfa Romeo, som Thomas fra Alles Sko havde stillet til rådighed denne dag.  

 

28 af Hadsund Handels medlemsbutikker havde sponsoreret gaver til Årets mor, og der var alt hvad en mor kunne ønske sig. Tøj, kosmetik, gavekort og kurve med lækkerier. Og som afslutning på kåringen blev Lisbeth Clausen standsmæssigt kørt hjem i en lækker Alfa Romeo, som Thomas fra Alles Sko havde stillet til rådighed denne dag. 

Årets mor - klar til standsmæssig kørsel

 

OMVENDT GRÆNSEHANDEL

 

 

De 5 handelsstandsforening samt brandinggruppen Noget For Livet står bag denne event, hvor over 100 butikker i kommunen har udvalgt nogle helt specielle varer til en helt special pris denne dag. 

 

Priserne matcher de priser man oplever i grænsehandelsbutikkerne syd for grænse, og derfor ingen grund til at køre så langt efter de gode tilbud. 

 

I Hadsund er der Tyroler orkester i gaden, og deres rute gennem byen starter i Butikscenter Hadsund kl. 13.00. I gadebilledet vil man også finde Frønse der deler Euro chokolade ud, samt 4 granvoksne Grenze vagter, der vil kontrollere om alle har fået tilbudsavisen. Denne er forud blevet omdelt i 70.000 eksemplarer fra Randers til Aalborg.   

 

Kom til Hadsund på søndag og få en oplevelse.

Annonce HF

 

 

32½ TIMERS ÅBENT I MARCUS !!

Fra torsdag d.21/3 til og med fredag d.22/3 havde vi 32½ timers non stop åbent i Marcus. Torsdag. kl.2300 havde Lasse fra Marcus inviteret alle der havde lyst, til at deltage i HARLEM SHAKE! Fra Lasse lyder det: Vi takker mange gange dem der dukkede op!Her er resultatet :-) http://www.youtube.com/watch?v=WGa4n6BvsiA

Annonce web

EKSTEMLØBER OLE MOSE

Hadsund drengen Ole Mose har sat sig for, at gennemføre flere ekstreme sportspræstationer, hvoraf det ene var 7 dages marathon over 7 fortløbende dage og 7 forskellige steder i Verden. Og Hadsund dannede rammen om afslutningen på denne bedrift.

Polarkulden var en lille udfordring, men alligvel god søgning til de mange aktiviteter i byen, hvor Butikscentret bød på løbe, cykle og rokonkurrence mellem Ole Mose, hans løbekammerat Casper Simonsen og 2 andre Hadsund kendisser ; Jakob Axel Nielsen og Thor Kristensen. 

På Butikscentrets facebook profil finder du flere billeder fra dagen.

 

 Annonce Hadsund Folkeblad

Ole Mose - konkurrence i Butikscentret

Kreative dage i centret. 

Vinterferie 2013

 

Indoor Cycling dokSlå katten af tønden dok